39 ilçenin katılımıyla Kadın Kolları Tanıtım ve Medya toplantısı yapıldı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya biriminin düzenlemiş olduğu toplantıyla 39 ilçenin Tanıtım ve Medya temsilcileri bir araya geldi.

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birimi, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Melek Demircioğlu başkanlığında 10 Ağustos 2018 Cuma günü gerçekleştirilen İlçe Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısında 39 ilçe ile bir araya geldi.

Kadın Kolları Genel Merkez 5. Olağan Kongresinde yeniden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı seçilen Selva Çam Hanımefendiyi tebrik ederek konuşmasına başlayan Demircioğlu, konuşmasının ardından tüm ilçe Tanıtım ve Medya birim başkanlarını dinleyerek, değerlendirilmelerde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasının ardından yoklama yapıldı. Siyasi gündemi değerlendiren katılımcılar tarafından, Tanıtım ve Medya alanında AK Parti İstanbul İl Kadın Kollarının faaliyetlerindeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Siyasette kadının yeri ve geleceği hakkında temennilerin paylaşıldığı toplantı, birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberin görselleri