EKONOMİK OYUNUN FARKINDAYIZ, ÜLKEMİZİN VE REİSİMİZİN YANINDAYIZ!

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Maltepeli kadın esnaflarımızı ziyaret etmeye ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siyasete başladığı ilk günden beri kadınlardan aldığı desteği, kadının gücüne ve azmine olan inancını ve her alanda kadınlara olan desteğini her zaman dile getirmiştir. AK Partimiz Sayın  Cumhurbaşkanımız öncülüğünde her alanda kadınlara,kadın girişimcilere ve esnaflara her zaman değer vermiş ve pozitif ayrımcılık yapmıştır.

Kadınlara,kadın girişimcilere ve esnaflara her zaman değer veren bir partinin mensubu olarak AK Kadın Maltepe İlçe Kadın Kolları ailesi, Maltepeli kadın esnafları ziyaret edip hal ve hatırlarını sorup,  gündeme ve ekonomiye  dair bilgilendirmeler yaparak  esnaflarımızın sorularını cevaplandırdı.

Maltepe’de ekmek teknelerinin başında ziyaret edilen her esnafımızdan  hep aynı sözler duyuldu:”Oyunun farkındayız, Reis’in yanındayız. Bunları da aşacağız. Devletimize güvenimiz tam bu oyunu bozacağız!“

Ülkemiz üzerindeki ekonomik oyunların farkında olan halkımızın desteği ile gelecek güzel günlere olan inancımız ve azmimiz her zaman tamdır. Millet Bir Hedef Bir!

Haberin görselleri