MALTEPE HUZUREVİ SAKİNLERİNE ESRA ALBAYRAK SÜRPRİZİ

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ikamet eden ve Eylül ayında doğan huzurevi sakinlerine yönelik sürpriz doğum günü programı düzenledi.

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Sevim Çelik Koçyiğit öncülüğünde, Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ikamet eden ve Eylül ayında doğan huzurevi sakinlerine yönelik, TRT Türk Sanat Müziği Korosu’nun ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aylin Şengün Taşçı’nın seslendirdiği şarkılar eşliğinde sürpriz doğum günü programı düzenledi.

Düzenlenen programa, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak, İstanbul Milletvekilimiz Müşerref Pervin Tuba Durgut, İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci katılım sağladılar.

Güleryüzlülüğü ve samimiyetiyle huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen ve onları dinleyen Esra Albayrak, herkesin bir gün yaşlanacağını ifade etti. Huzurevi sakinlerine İstanbul Milletvekilimiz Müşerref Pervin Tuba Durgut ve Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit  ile birlikte gül takdim eden Albayrak, yoğun ilgi ile karşılandı. Esra Albayrak, “Bizim İslam anlayışımızda olan Türk’ün kültürü birlik, beraberlik, büyüğe saygı, küçüğe sevgidir.” dedi.

Program sonunda Türk Sanat Müziği Korosu’nun ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aylin Şengün Taşçı’nın seslendirdiği şarkılarla keyifli saatler geçiren huzurevi sakinlerinden Eylül ayında doğanlar, Esra Albayrak, İstanbul Milletvekilimiz Müşerref Pervin Tuba Durgut, Maltepe İlçe Başkanı  Mehmet Erikci ve programı düzenleyen Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit ve yönetimiyle doğum günü pastası kesti.