“EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD, İSTEME BENDEN MAKBER, SANA ÂGÛŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER!”

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Zafer Haftası’nda Maltepe’deki şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadı.

"Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer."diyor tüylerimizi diken diken eden, adeta ruhumuza işleyen satırlarında İstiklal şairimiz Mehmet Akif. Şehit olmanın kutsiyetini ve bu vatanın vatan uğruna can verenlerin olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatıyor.
AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları,  İlçe Ana Kademe önceki yönetiminde yer alan değerli teşkilat mensubu Fatih Akkuş’un Siirt'te şehit düşen eniştesi Şehit Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan'ın cenaze törenine katılım sağladı ve şehidimizin acılı ailesine başsağlığı diledi.

26 Ağustos-30 Ağustos Zafer Haftası münasabetiyle AK Kadın Maltepe ailesi, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lıların açtığı ateş sonucu  2015 yılında şehit olan Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in  Başıbüyük Mahallesi’nde ikamet eden annesi Nuray Yeniören’i ve aynı zamanda Zümrütevler Mahallesi’nde ikamet eden terhisine çok kısa bir süre kala Hakkari’de terör örgütü PKK’nın hain saldırısıyla, girdiği çatışma  sonucu yaralanarak gazi olan Gazi Halil Yaman’ı ve ailesini ziyaret etti.

Cenab-ı Hak şehit ve gazilerimizden razı olsun. AK Kadınlar olarak tüm gazilerimize Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor,vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Haberin görselleri